Naprapati til kun kr. 599,- + gavekort på kr. 200,-

Januarkampanje 2022!

naprapat behandling

Vi starter det nye året med å gi et begrenset antall pasienter mulighet til å prøve oss til en svært gunstig pris - kun kr 599,- for undersøkelse av muskler, ledd og nervesystem. Dette for å få en helhetlig vurdering av dine smerter/problemer, noe som gir grunnlag for videre behandling og rehabilitering. Samtidig får du et gavekort med en rabatt på kr. 200,- som du kan bruke til påfølgende behandling dersom kroppen din trenger det.

Ja, jeg ønsker å bli kontaktet

Gavekort på kr. 200,-

Du vet selv hvor du har vondt, så vårt fokus blir på å finne ut hvorfor. På den måten kan vi behandle årsaken til plagen og ikke bare symptomene. Skulle det være behov for ytterligere behandling etter første undersøkelse, får du et gavekort av oss som gir deg en rabatt på kr. 200,- til nødvendig behandling på klinikken vår.

Det følger INGEN forpliktelser med tilbudet i denne kampanjen – men vi håper selvfølgelig at du får en god opplevelse og vil fortsette som kunde hos oss.

Hva kan en naprapat hjelpe deg med?

Ekspertise innen både akutte og langvarige plager
De aller fleste mennesker opplever gjennom livet å få smerter relatert til muskel- og skjelettapparatet. Hva som gjør vondt og hvorfor man har fått plagene er ikke alltid like enkelt for hver og en av oss å vite selv. Hos en naprapat vil du få en kvalifisert vurdering av dine plager, og fokuserer på undersøkelse, behandling og rehabilitering, så man skal kunne raskt komme tilbake i en aktiv hverdag med mindre plager.

De vanligste plagene vi kan hjelpe deg med

  • Ryggsmerter, lumbago, ischias
  • Nakkesmerter, hodepine, svimmelhet
  • Tennisalbue, musearm, skuldersmerter
  • Treningsrelaterte plager slik som ankel/fot, achilles, kne, lyske, hofte

Begrenset kapasitet!

Det er en begrensning på hvor mange pasienter vi kan utføre konsultasjon på i kampanjeperioden. Kampanjen følger derfor førstemann til mølla-prinsippet. Legg igjen kontaktinformasjon under for å bli oppringt av oss, så skal vi finne et tidspunkt for undersøkelsen til deg!

Fyll inn skjemaet under så kontakter vi deg!

    Samarbeidspartnere

    © 2024 Elverum-naprapatene. Alle rettigheter reservert