Hvem er vi?

Hamar-naprapatene.no ble en realitet i januar 2007 som et resultat av at to erfarne naprapater med relativt lang fartstid i yrket bestemte seg for at to hjerner og fire hender tenker raskere og behandler bedre enn en hjerne og to hender. Naprapat Kenneth Skjellen og kollega Stian F. Nielsen gjennomførte den fireårige naprapatutdannelsen sammen og ble begge uteksaminert 2001. Vi har siden den gang jobbet på hver vår klinikk på Hamar frem til vi høsten 2006 bestemte oss for å se på muligheten for et samarbeid. Resultatet ble hamar-naprapatene.no.

Camilla Jønsrud

camilla@naprapatene.no

Uteksaminert fra naprapathögskolan i 2013. Jobbet et halvt år hos Hamarnaprapatene samme år. Siden da har hun jobbet på Naprapatkontoret i Oslo.
Har videreutdanning i dry-needling. Har en bachelor i dans og pedagogikk fra Den Norske Balletthøgskole, og har selv tidligere jobbet som freelance danser, dansepedagog. Camilla har stor interesse for behandling av nakke/skulderproblematikk samt smerter i hodet.

Gry Martine Mostue

gry.martine@naprapatene.no

Fireårig utdannelse fra Naprapathögskolan i Stockholm, uteksaminert våren 2020. Jeg er en engasjert og omgjengelig person som ønsker å sette deg i fokus. Mitt mål er å hjelpe deg til en mer funksjonell hverdag. Jeg har intresse for trening og idrett, og har vært landslagsutøver innen vintersporten aking. Videreutdannelse i Dry Needling, Personlig Trener, og årsstudium i idrett fra Høyskolen i Lillehammer.

Samarbeidspartnere

© 2023 Elverum-naprapatene. Alle rettigheter reservert